Tervetuloa nauttimaan pirteästä seurasta ja rentouttavasta päivästä kauniissa Savitaipaleen maisemissa. Olemme yhdistäneet elämyspäiviimme luonnosta nauttimisen, heppailun sekä omasta kehosta huolehtimisen. Elämyspakettimme on suunniteltu niin, että niistä löytyy annettavaa kaikille, aivan ensikertalaisista jo paljon ratsastusta harrastaneisiin.

Hevosteluun tutustumisen elämyspäivä

Päivän aikana voit rauhassa tutustua kiltteihin suomenhevosiin hoitamisen, ratsastamisen ja kärrittelyn merkeissä. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, tallilla touhuilu rakennetaan täysin osallistujien toiveiden mukaisesti. Tilat ovat esteettömät ja toiminta sopii kaikille. Nuotiolla paistellaan lopuksi makkarat ja juodaan kuumat juomat.

Heppailun jälkeen siirrytään Villa Lavandaan ryhmän tarpeiden mukaisesti muokattua venytys- ja rentoutustuntia varten. Taina Valsin johdolla vapautetaan kehosta lihaskireydet ja nautitaan rauhallisista venytyksistä.

Elämyspäivän kesto yhteensä n. 3,5 h.

Elämyspäiviä järjestetään varauksesta 3–6 hengen ryhmille ympäri vuoden.

Hinta: 65 eur / hlö

Varaukset ja tiedustelut:
PikkuSuokin Talli, Anne Ebdy, puh. 040 148 2204

Ratsastajan elämyspäivä

Voit valita kahden tai kolmen tunnin maastovaelluksen kauniissa maalaismaisemissa kilteillä suomenhevosilla. Matkalla pysähdytään nauttimaan laavulla kahvit ja paistamaan makkarat. Vaellukselle voi haluetessaan osallistua myös kärritellen.

Ratsastuksen jälkeen lihaskireydet ja väsymys poistetaan ihanan, palauttavan syvävenyttelyn ja rentoutuksen avulla Villa Lavandassa, pilates- ja joogaohjaaja Taina Valsin kanssa.

Elämyspäivän kesto yhteensä n. 3,5 h.

Elämyspäiviä järjestetään varauksesta 3–5 hengen ryhmille ympäri vuoden.

Hinta: 65 eur / hlö (2 h ratsastus)
80 eur / hlö (3 h ratsastus)

Varaukset ja tiedustelut:
PikkuSuokin Talli, Anne Ebdy, puh. 040 148 2204

Elämyspäivässä mukana olevat yritykset