Finnstamm Oy

Erikoispuusepäntuotteita korkealaatuisesta puutavarasta. Finnstamm Oy valittiin vuoden 2015 sahayrittäjäksi.

Jopracon

Teollisuushallien, omakoti- ja rivitalojen rakentaminen, asuntojen ja liiketilojen saneeraukset, kylpyhuone-, julkisivu- ja kattosaneeraukset.

Kilpikaivertamo Laari

Nimikilvet erilaisin malli- ja värivaihtoehdoin ja pitävin kiinnityksin. Laite- ja nimikilvet eri alan yrityksille.

Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy

Kuivabetoni Jurvanen ja Havo Oy:n JuHo kuivasekoitetehdas. JuHo on keskittynyt palvelemaan rakentamisen eri sektoreita, lähinnä rautakauppoja ja rakennusliikkeitä. Yrityksellä on noin 10 prosentin markkinaosuus kuivalaasti- ja betonimarkkinoista. Markkina-alueena on koko Suomi.

Mäkelän Takomo

Mäkelän Takomossa on taivutettu rautaa jo vuodesta 1956 alkaen. Päätoimialana on teollisuuden aliurakointi. Erikoistuotteita tuotetaan sekä sarjavalmisteisesti että yksittäisiin tarpeisiin. Maailmankuulu erikoistuote on kestävyydestään ja laadustaan ympäri maailman tunnetut pylväskengät. Muita tuotteita ovat mm. portit, kaiteet ja tuuliviirit.

Nipema Oy

Nipema Oy on maalaukseen ja liimaukseen liittyviä koneita, lisälaitteita ja tuotantolinjoja valmistava perheyritys.

Puutavaraliike Toimi Talka Ky

Savitaipaleen Selkäkankaalla sijaitsevan, kansainvälistä pylvästoimintaa harjoittavan puutavaraliikkeen päätuotteet ovat kuoritut puhelin- ja sähköpylväät. Päämarkkina-alueet ovat Britteinsaaret, Skandinavia, Keski-Eurooppa, Välimeren alueet, Pohjois-Afrikka ja Lähi-Itä.

Sähköurakointi H. Aapro Ky

Sähkö- ja valaistusasennukset, rakennusten saneerausten sähkötyöt ja sähkölaitteistojen vikojen korjaukset. Teollisuuden sähköasennukset ja automaatio sekä teollisuuden ja maatalouden laitteiden sähköasennukset.

Savira Oy

Teollisen laserleikkauksen uranuurtaja Suomessa.

Sorvikivi Oy

Kansainvälisesti tunnettu, korkealle jalostettuja kivituotteita, graniittisia kivipalloja, monumentteja ja muistomerkkejä, valmistava yritys. Erilaisista kivilaaduista myös pöytätasoja, pylväitä ja muita mittatilaustöitä.

Teknolista Oy

Puutavaran sahaus, höyläys ja pintakäsittely sekä vuokrasahaus, -höyläys ja -pintakäsittely, puutavaran myynti.