Heituinlahden Nuorisoseura

Heituinlahden Nuorisoseura on perustettu vuonna 1998. Seuran toiminnan keskeisin tehtävä on ylläpitää isoa, yli 40-vuotiasta Heituinlahden Nuorisoseurantaloa. Seura myös järjestää jäsenilleen monenlaista toimintaa sekä erilaisia tapahtumia varojenkeruun merkeissä. Nuorisoseurantalo on kyläläisten harrastustoiminnan keskus, ja siellä kokoontuu useita eri liikuntaryhmiä lapsista…

Pro Kuolimo ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vesistönsuojelua ja muuta luonnonsuojelua sekä maisemanhoitoa Kuolimojärvellä ja sen valuma-alueella Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa. Pro Kuolimo ry onPeltoinlahdentie 29. perustettu vuonna 2012.

Savitaipaleen Hevosystäväinseura ry

Hevoskasvatuksen ja -harrastuksen edistämistä Savitaipaleella ja Kymen-Karjalan alueella. Seura järjestää mm. paikallisraveja, hevosnäyttelyitä, kursseja ja muita hevostapahtumia sekä ylläpitää omaa ravirataa.

Savitaipaleen kansantaideyhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on ns. ite-taiteiden edistäminen Savitaipaleen alueella sekä harrastajien yhdyssiteenä toimiminen. Yhdistys järjestää taidenäyttelyitä näyttelytila Gellariassa.

Savitaipaleen kirkonkylän seudun kyläyhdistys, Savis ry

Kyläyhdistys Savis ry mm. järjestää jäsenilleen yhteisiä edullisia tapahtumia ja retkiä vuoden aikana. Kyläyhdistyksen jäseneksi pääsee maksamalla kirppiksen kassaan vuosimaksun. Yhdistys pitää myös Savis ry Kirppis ja Käsityö -liikettä osoitteessa Hallitie 2.

Savitaipaleen Liikuntaseura

Monenlaista lihaskunto-, kestävyys- ja hyvinvointiliikuntaa läpi vuoden. Seura liikuttaa naisia ja miehiä vauvasta vaariin.

Savitaipaleen Tennisseura

Neljä tenniskenttää, valmennusta kaikilla tasoilla, lapsille, nuorille ja aikuisille. Kansallisia tenniskilpailuja ja vuosittaisia tapahtumia, mm. Savitaipale Ladies Open.

Savitaipaleen Urheilijat

Savitaipaleen Urheilijat (StU) tarjoaa valmennusta ja harrastusmahdollisuuksia jääkiekossa, jalkapallossa, lentopallossa, hiihdossa, luistelussa, yleisurheilussa, salibandyssä ja curlingissa.

Välijoen nuorisoseura Riento ry

Nuorisoseura järjestää Välijoen kyläläisille erilaisia tapahtumia ja ylläpitää kyläläisten yhteistä kylätaloa Männistöä. Seura myös vuokraa seurantalo Männistöä, viereistä tanssilavaa, astioita ja miesten kansallispukuja.