" Mitäs tuli tehtyä" - näyttely

Event page
Näyttelyssä on esillä Käsityöasemalla itsenäisesti tai siellä järjestettyjen kansalaisopiston kursseilla valmistuneita kudonnaisia ja käsitöitä syksystä 2019 alkaen kevääseen 2021. Käsityöaseman ikkunoissa on esillä itse tehtyjä patalappuja.

Hyväntuulen kalenterit -näyttely

Event page
Savitaipalelaisen Mia Kivisen Hyväntuulen kalenterit ovat ilostuttaneet ihmisiä ensi vuonna jo 20 vuotta. Alkuperäisiä kalenteripiirroksia runoineen on näytteillä syyskuun ajan Savitaipaleen kirjaston lukusalissa. Näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina ma, ti, ke ja pe klo 12-19 ja torstaisin klo 9-16.

101 syytä pomppia - Lastentapahtuma Hakamäellä

Event page
MLL:n tasavuosisynttäreitä juhlitaan vuoden viipeellä Hakamäen museoalueella klo 13-15. Laaja viheriö ja näyttämö ovat koronaturvallinen paikka viilettää ja pomppia ja vauhtia tapahtumaan antaakin Laulava Pupujussi (muusikko, kirjailija, säveltäjä Leena Pyylampi), joka laulattaa ja leikittää lapsia uusilla ja vähän vanhemmillakin lastenlauluilla. (n. vartin esitykset klo 13, 13.30, 14 ja 14.30). - Halutessasi voit pukeutuakin pupujussiksi! - Muista myös säänmukainen pukeutuminen - musiikkiesityksiä voi sateella kuunnella myös katetulle näyttämölle tarvittaessa tehtävällä pienellä katsomolla, pieni porukka vuoron perään. Alueella on erilaisia puuhapisteitä, ilmapalloja ja kaikki osallistujat saavat pienen herkkupussin matkaansa. Herkkupussin sisältöön ovat osallistuneet mm. paikalliset Martat pienillä leipomuksilla! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja MLL:n Savitaipaleen yhdistyksen ja Marttojen lisäksi musiikkiohjelmasta vastaa Savitaipaleen kulttuuritoimisto. Juhlitaan yhdessä 101 vuotta - Tule mukaan!

101 syytä pomppia!

Event page
Tervetuloa juhlimaan yhdessä MLL:n synttäreitä sunnuntaina 3.10. klo 13 - 15 Hakamäen museoalueelle Savitaipaleelle. Juhlan pääosassa ovat ketkäs muutkaan kuin lapset. Laulava pupujussi viihdyttää juhlijoita lauluin ja leikein klo 13.00, 13.30, 14.00 ja 14.30, joten voit tulla ja mennä sinulle sopivaan aikaan. Hakamäellä on muutakin puuhaa, kuten Möllö Pöötisen leikkipolku sekä askartelua. Jaamme lapsille herkkupusseja ja ilmapalloja. Jos olet oikein pomppivaisella päällä, voit pukeutua pupuksi. Muutoinkin ota huomioon lokakuiset sääolosuhteet. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.