Eero Korholan valokuva näyttely Pettilässä

Event page
Pettlän kyläkeskuksessa nähtävillä Ero Korholan valokuvanäyttely 21.6. - 30.7. tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10.00- 15.00

Ben Granfeld Band (feat. Masa Maijanen, Jarmo Nikku, Miri Miettinen) Olkkolan kesäteltassa

Event page
Nyt legendaa lavalla ja musiikki sen mukaan. VIP toiminta alkaa klo 18 ja musiikki viimeistään klo 20! Tule ajoissa paikalle!

Kesäasukastapahtuma Torpparin tuvalla

Event page
Tule kuulolle ja keskustelemaan kunnan asioista! Kesäasukastapahtuma järjestetään Elomäen tilalla, Torpparin Tuvalla klo 16-18. Kahvitarjoilu. Paikalla kunnanjohtaja Johanna Mäkelä ja muita kunnan edustajia, lapsille myös ohjelmaa. Tervetuloa!

Maria Tyyster - KANTRI ILTA Olkkolan kesäteltassa

Event page
Suomen huippuesiintyjältä kantri-painotteinen ilta! Ilta täydentää Olkkolan kesäteltta kuukauden sisältöä mahtavasti. Toiminta alkaa VIP toiminnalla (pöytä + ruoka) klo 18.00 ja musiikki alkaa viimeistään klo 20.00! Taas ajoissa nukkumaan...? Viimeiset teltan esiintymiset 16.7. ! Katso muu ohjelma.

Elvis Forever by Aron & Cool Company - konsertti

Event page
Elokuussa tulee kuluneeksi 45 vuotta legendaarisen Elvis Presleyn kuolemasta. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä. Artistin muistoa kunnioitetaan Savitaipaleen Hakamäellä SPR:n Savitaipaleen osaston 70-vuotisjuhlakonsertissa sunnuntaina 3.7 kello 16 alkaen. Presleyn tuotantoa tulkitsee konsertissa ARON & Cool Company. Konsertin ohjelmisto koostuu Elviksen tunnetuimmista hiteistä 50-luvun rock'n rolleista aina 70-luvun mahtiballadeihin. Suomalainen ARON, eli Juha Leppänen, on tunnettu Elvis-tulkinnoistaan. Artisti on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, Let yourself go ja Treat me nice. Muutokset mahdollisia. Tilaisuuden järjestää SPR:n Savitaipaleen osasto

Välijoen lavan sunnuntaitanssit

Event page
Legendaarinen Välijoen Lava tanssittaa kesäsunnuntaisin Savitaipaleella. http://www.gramofoni.fi/valijoen-lava/ Tanssit klo 17.00-21.00. Lavalla tanssien aikaan myös kahvio ja grillimakkaraa. Liput 16 €. Välijoen lavalla voit myös maksaa lipun e-passilla. Lavaemäntänä toimii Jaana Strandman p. 050 9100 540.

Värit pääosassa

Event page
Kansalaisopiston maalauskurssin näyttely, jossa on esillä teoksia viimeisen viiden vuoden ajalta. Mukana Irma Forsman, Olli Hongisto, Tuija Hurskainen, Susanna Kokkola, Sirkku Ruotanen ja Anni Wahlroos. Avajaiset ma 20.6. klo 16. Avoinna Gellariassa ma-su klo 11-17.

Kesäteatteria Hakamäellä, SIUNATTU HULLUUS

Event page
Välijoen nuorisoseura Riento esittää pitkän tauon jälkeen taas riemuissaan kesäteatteria Hakamäen museoalueella Savitaipaleella (Paimensaarentie 10). Aapelin eli Simo Puupposen kirjoittaman klassikkonäytelmän Siunattu hulluus ohjaa Jouni Henttu. Liput 20 euroa, lapset alle 12 v. 10 e. Väliajalla palvelee Pihamon Pito ja Palvelun kahvio.

Veskansan ry:n Kyläkeskus Pettilässä aukeaa

Event page
Kyläkeskus avataan 2.6. 2022 klo 10.00. Kyläkeskus on auki 30.8. asti tiistaisin, torstaisin ja lauanataisin klo 10.00- 15.00. Muulloin sopimuksen mukaan. Torstaisin on tarjolla lounaaksi Pettilän kuulisaa hernekeittoa ja pannaria. Tiistaisin on tarjolla muuta keitto lounasta. Kaikkina aukioloaikoina on tarjolla kahvia ja pullaa, jäätelö ja virvokkeita. Samaan aikaan on auki myös Kesä Kirppis. Muista palveluista ja tapahtumista tietoa puh: 050-3133493, kotisivuilla: kylat.ekarjala.fi@kuivasensaari