Tervetuloa Savitaipaleen kunnan elinkeinopalveluiden ja matkailun mediapankkiin. Mediapankin materiaalit on tarkoitettu median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön. Materiaalia saa käyttää Savitaipaleen kunnan ammattimaiseen markkinointiin ja viestintään. Kuvia ja logoja ei saa luovuttaa kolmansien osapuolien käyttöön, eikä käyttää muuten kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Kuvat

Mediapankin kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mikäli käyttötarkoitus palvelee Savitaipaleen kunnan elinkeinopalveluja, matkailua tai markkinointia suoraan tai välillisesti. Tällaisia tarkoituksia ovat esim. kunnan tai siellä järjestettävien tapahtumien tai tilaisuuksien esittely, yleiset esittely- ja hakuteokset tai tiedotusvälineiden uutiskäyttö.

Kuvia käytettäessä on niiden yhteydessä oltava maininta käyttöoikeuden omistajasta ja, jos tiedossa, kuvan tekijästä, esim. Kuva: Savitaipaleen kunta, Hanne Kosonen”.

SAVITAIPALE ORIGINAL -tunnus

Taustaa

Savitaipale Original tunnusmerkin tarkoituksena on vahvistaa Savitaipaleen alueen tuottajien ja toimijoiden esilletuontia, ja mahdollistaa yhtenäisen markkinointibrändin käyttäminen. Merkin lanseeraus tuo Savitaipaleen kunnan alueella toimiville tuottajille ja toimijoille lisäarvoa, ja yhteistä tunnettavuutta. Savitaipale Original brändin alla pyritään synnyttämään myös uusia innovaatioita.

Kaikki alueen yritykset ovat oikeutettuja käyttämään merkkiä omien tuotteiden yhteydessä ja merkin käytön voi aloittaa heti julkistamisen jälkeen. Merkillä lisätään myös yleistä näkyvyyttä markkinointituotteilla, esim. logollisilla t-paidoilla, liikelahjoilla, sekä yhteismarkkinoinnilla.

Tavoite

Lisätä Savitaipaleen alueen toimijoiden ja tuotteiden näkyvyyttä, yhtenäisyyttä ja saada markkinoille tunnettavuutta lisääviä elementtejä, esim. hankkeina, projekteina tai esim. yhteismarkkinointina

Graafinen ohjeisto

Tulostusversiot:

Savitaipale Original (PDF-tiedosto, purppura)

Savitaipale Original (PDF-tiedosto, graniitti)

Savitaipale Original (PDF-tiedosto, musta)

Savitaipale Original (PDF-tiedosto, valkea)

Logot näyttö- ja web-käyttöön: