Tutustu ja osallistu Savitaipaleella järjestettäviin tapahtumiin.

Alla olevien hakukenttien avulla voit selata tapahtumia tapahtumakategorian, kohderyhmän, ajanjakson ja kielen perusteella.

Joulun hiljaisuus - Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään joulukonsertti Savitaipaleen kirkossa

Tapahtumasivu
Viime kesänä Tommi Soidinmäki hurmasi Lappeenrannan kesäteatterissa Krokotiilirockin päätähtenä. Joulun hiljaisuus -konsertit taas ovat keränneet aiempina vuosina useita tuhansia kuulijoita ympäri Suomen. Savitaipaleen kirkossa esiintyvät Tommi Soidinmäki, Eeva Saarenpää ja Vastakaiku-yhtyeen juhlakokoonpano. LIPUT ENNAKKOON 20 € ( To 8.12. klo 18.asti) LIPUT OVELTA 25 € , maksu kortilla tai käteisellä, mielellään tasaraha. ryhmät, minimi 20 hlöä, 20 € / kpl LIPPUJEN MYYNTI Taina Valsi p. 045 655 4511 taina@tainas.fi Varaa lippusi sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Ilmoita monta lippua ostat ja kuinka haluat lippusi toimitettavan. 1. lasku sähköpostiin ja lippu viestinä puhelimeesi Lippuja jää myyntiin myös ovelle, mutta tilaisuuden sujuvuuden vuoksi, toivomme, että ostat lippusi ennakkoon. LIPPU + KULJETUS 45 € Liikenne Eteläpään bussilla pääset kätevästi ja turvallisesti konserttiin Imatralta alkaen. ks. www.liikenneetelapaa.fi LIPPU + MAJOITUS OLKKOLAN HOVISSA 135 € Nauti konsertista ja majoitu kauniissa kartanomiljöössä Olkkolan Hovissa. Hintaan sisältyy majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, kartanoaamiaisella, tulokahvit ja suolainen kahvileipä. Rantasauna ja uintimahdollisuus. Iltapala. Varaukset p. 050 556 9444 tai info@olkkolanhovi.fi LIPPU + PIKKUSUOLAISTA 39 € Lasi kuohuvaa sekä suolaista piirakkaa ennen tai jälkeen konsertin Olkkolan Hovin kartanossa. Klo 15 - 17 tai 19.30 - 21.30 Varaukset p. 050 556 9444 tai info@olkkolanhovi.fi Illan kulku Klo 17.00 alkaen, Lämpimästi tervetuloa! Robert Valsi soittaa flyygelillä jouluista, musiikkia, tule ajoissa ja rauhoitu konsertin tunnelmaan! Klo 18.00 Joulun hiljaisuus konsertti Klo 19.15 Kaunis kiitos ja hyvää kotimatkaa! Ennakkolipun ostaneet voivat käyttää myös kirkon sivuovia. Myynti tapahtuu kirkon pääovella Klo 17 - 17.45. Maksu pankkikortilla tai käteisellä, mielellään tasaraha. Tommi oli kesällä 2022 minun naapurina Lappeenrannassa. Syksyllä soitin hänelle ja kysyin häntä esiintymään Savitaipaleelle. Hän kertoi tulevasta joulukonserttikiertueesta ja kysyi voidaanko järjestää konsertti yhdessä. Ja minähän vastasin että toki voidaan 🙂

Pikkujoulut Männistössä

Tapahtumasivu
Pikkujoulumenoa: Klo 13-14.30 Joulupuuro ja kahvit N. Klo 14 Joulupukki vierailee (pikkupaketti mukaan) Joululauluja Klo 13-15 Hevosajelua pientä maksua vastaan Klo 15-17 Tanssit tahdittaa Finrex * Myynnissä arpoja, tuotto Välijoen Nuorisoseura Riento ry:lle * Joulupuurot ja kahvit tarjoaa Välijoen Maaseutunaiset, vapaaehtoinen puuromaksu * Joulukuusen on lahjoittanut Välijoen Metsästysyhdistys

Joulutarina -joulukonsertti

Tapahtumasivu
Savitaipaleen kirkossa ma 12.12.2022 klo 18. Esiintyjät: Eija Ahvo, kertoja, Tuula Hällström, piano ja Juho Punkeri, laulu. Joulutarina on perinteisten joululaulujen, tunnelmallisten runojen ja kolmen kokeneen taiteilijan muodostama toisenlainen joulukonsertti. Kesto n. 60 min. Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

Joulumyyjäiset

Tapahtumasivu
Monipuoliset käsitöiden taitajat myyvät omia tuotteitaan to -la 15-17.12 klo 9-15. Perjantaina 16.12. ompelukoneiden korjaaja Harri Kukkonen paikalla klo 10-15. Voit tuoda koneesi huoltoon. Lauantaina kahvio auki ja arpajaiset.

Mervi Hatisen töitä kirjaston joulunäyttelyssä

Tapahtumasivu
Mervi Hatisen ompelemia Tilda- ja Maileg-tonttuja ja muita hahmoja on esillä kirjaston lehtisalin vitriinissä aina loppiaiseen 2023 asti. Tervetuloa tonttujen pariin! Kirjastosalin erkkerissä on Heituinlahden koululaisten viime vuonna tekemiä Joulumaa-rakennuksia lahjapajasta postitoimistoon. Kirjasto on avoinna ma-ke ja poe klo 12-19 ja to klo 9-16. (Itsenäisyyspäivänä ja jouluna 24.-26.12. suljettu).