Tutustu ja osallistu Savitaipaleella järjestettäviin tapahtumiin.

Alla olevien hakukenttien avulla voit selata tapahtumia tapahtumakategorian, kohderyhmän, ajanjakson ja kielen perusteella.

Tarulla käsillä työt - käsityönäyttely

Tapahtumasivu
Taru Järvimiehen eri tekniikoilla tehtyjä käsitöitä

Kuvataidekoulun töitä ja kukkopillejä kirjaston lehtisalissa

Tapahtumasivu
Kirjaston lehtisalissa on esillä syyskuun ajan Lasten ja Nuorten Kuvataidekoulun oppilaiden keramiikkatöitä ja maalauksia. Vitriinissä on Kaija Viirun vanhoja alakoulun lukukirjoja ja kukkopillejä.

Talkoolaisten Kiitos ilta

Tapahtumasivu
Tapahtumassa käsitellään menneen kesäkauden tapahtumia, palautetta ja kehittämis esityksiä. Luodaan katsaus myös tulevaisuuten ja nautitaan paikallisia herkkuja hyvässä seurassa.

Teatteri-iltapäivä ja lastentarvikekirppis

Tapahtumasivu
Klo 12-16 koulukeskuksen aulassa MLL:n Lastentarvikekirppis ja kahvio. Pöytävaraukset ja hinnat MLL: Ilmoittaudu Johanna Kuikalle tekstiviestillä p. 044 763 1314. Pöydät: MLL jäsenet 5 €, ei-jäsenet 8 €, tuote-esittelijät 8 €. Kirppiksen ohessa puuhaa pienemmille. Klo 12.30 ja klo 14.00 kulttuuritoimen järjestämä koko perheen teatteri-iltapäivä auditoriossa. Emma Jussila-Scherman Nukketeatteri Kareluksesta esittää: * klo 12.30 tutun tarinan KOLME PORSASTA ja * klo 14.00 KULTAKUTRI JA KOLME KARHUA Esitykset kestävät n. 1/2h ja sopivat kaiken ikäisille, taaperoista lähtien. Yhteislippu molempiin esityksiin 10 € sis. aikuisen ja 1-2 lasta. Yksi esitys: 6 €/aik. ja 1-2 lasta. ”lisä” lapset ja aikuiset 2 €/henkilö. * Tervetuloa teatteriin, kahville ja ostoksille!

Ylen Nato-erikoistoimittaja Mika Hentunen kirjaston lukusalissa

Tapahtumasivu
Klo 15 Savitaipaleen kirjastossa ajankohtaisia teemoja: Suomi Natossa - missä mennään suomen jäsenyyshankkeessa? Ylen Nato- erikoistoimittajana työskentelevä Mika Hentunen tulee kirjailijavieraaksemme sunnuntaina 2.10. klo 15. Hän seuraa nykyisessä pestissään Suomen Nato-jäsenyyshankkeen etenemistä ja sotilasliiton kehittymistä laajemmin, varsinkin Yhdysvaltain vinkkelistä. Luumäkeläislähtöinen, kesä-savitaipalelainen Mika on pitkän linjan ulkomaantoimittaja. Hän palasi alkuvuonna Suomeen Yhdysvalloista, missä työskenteli Ylen kirjeenvaihtajana. Tuolta ajalta on peräisin hänen 2021 ilmestynyt tietokirjansa Trumpin perintö. Mika on kirjoittanut kolme tietokirjaa ja kaksi dekkaria, joissa yhtenä tapahtumapaikkana on Savitaipaleen Partakoski. Tervetuloa kuulemaan Mikan terveisiä ja keskustelemaan Suomen kohtalonkysymyksistä! Vapaa pääsy, kahvia/teetä keskustelun lomassa (vapaaehtoinen kahvimaksu).